29.12.2014

İstanbul Akvaryum'a indirimli giriş fırsatı

Yeni yıl için size çok güzel bir sürpriz vermek istiyorum. Geçen hafta Florya’daki İstanbul Akvaryum’a gittiğimizi instagram ve facebook’tan bizi takip edenler görmüştür. Gerçekten de çok hoşumuza gitti. Neden?



İstanbul Akvaryum geniş ve ferah yapısı hemen ilgimi çekti. Hele Münih’teki karanlık ve kuytucuk Sealife’ı gördükten sonra… Florya'daki İstanbul Akvaryum'da çocuklar çok rahat koşabiliyorlar, onları gözden kaybetmek neredeyse imkansız. Tematik geniş alanları hem dekorasyonları hem de gerçekte büyük akvaryumları ve interaktif açıklamalarla çok keyifli bir ziyareti garantiliyor. Rakamlarla konuşursak; 22 bin metrekarede 6.800 metreküp su, 1.2 kilometrelik gezi parkuru ve 1.000 metrekarelik Yağmur Ormanı ile İstanbul Akvaryum, birbirinden farklı 16 tematik alanı ile hakikaten eşsiz bir deneyim sunuyor. Daha fazla bilgi vermeyeyim, kendiniz gidip görün derim. Gerçekten değiyor…

Çocuklar için de çok eğlenceli olduğunu şimdiden söyleyeyim.  Tavsiyem, Batı Atlantik bölümüne Aynı binada bir AVM ve The Human Body (insan vücudu) sergisinin, çok yakınında ise Havacılık müzesinin olması bizim gibi uzaktan gelenlere bile hem ilginç hem de çok rahat bir gün geçirmesinin imkanını sunuyor. Bizce kesinlikle gidilmesi gereken bir yer!   

kadar çocuklarınızla birlikte balıklara bakıp bilgi edinmeye odaklanın çünkü ondan sonra çocuklarınız
kendi planlarını yapacaklar! Aynalı bir labirent, tırmanma alanı, deneme kutuları ve yağmur ormanı çocukların ilgisini gördükleri balıklardan kat kat daha çekeceği kesin. Ancak bu da işinize gelecek çünkü turun yarısından sonra yorulma ihtimaliyle devam etmek istememeleri imkansız! Yaklaşık iki saat süren akvaryum turunun ardından akvaryumun lokantasında ya da aynı binada bulunan AVM yemek bölümünde yemek yiyebilirsiniz.





Luna Organizasyon sayesinde size 23 Ocak 2015 tarihine kadar kişi başı %20 indirimden faydalanabilirsiniz. Aşağıdaki kupon ile her bir kişi bir indirimli giriş elde edecektir. Çocuklar için de kupon basılması ve gişeye teslim edilmesi gerekmektedir. Birden fazla çıktı alarak istenilen sayıda yetişkin ve çocukla indirimli giriş yapabilirsiniz. Ancak indirimi talep edebilmeniz için gişeye mutlaka bu görselin çıktısını teslim etmeniz gerekiyor.

Size iyi eğlenceler!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder