11.10.2013

Renklere göre atlamak

Hızlıca bir aktivite mi lazım?  O zaman renklere göre atlama oyununu dene! Hem spor hem de eğitim. Biz üstelik çok ta eğlendik...

Hazırlaması da çok kolay bu oyunun. 3-4 farklı renkte tebeşir alıp onlarla yere daireler çizmen yeterli. Garaj önü, otopark, balkonda bile yapılabilir. Tebeşir suyla akıp gider çünkü.
Sonrası ise hayal gücüne kaldı. Biz önce bir renk seçip sadece o renkteki daireleri takip ederek atladık. Sonra farklı bir renk, ta ki kullandığımız dört rengi yapana kadar. Bir keresinde atlarken daireleri de saydık. Ondan sonra iki renkteki dairelere sırayla atladık. Sarı-beyaz-sarı-beyaz gibi. Son olarak dairelere sırayla atladık ve içine zıpladığımız dairenin rengini söyledik. Eh, Leon ve Luka bu oyunu zıplamaktan yoruldukları için bırakmak istediler, sıkıldıklarından değil yani.

Tatilde çocuğunla lego, ilginç boyamalar, kağıttan araba, balon adam, pipet güneşi, deniz altı veya yumurta boyamak (neden olmasın?) faaliyetleri yapabilirsin. Bunların dışında bu aktiviteleri de deneyebilirsin. Hepinize eğlenceli güzel bir tatil geçirmenizi dileriz!

------------------------------
Bizi burada da varız!
Google+ sayfamız: Xlargeaile
Facebook: Xlargeaile veya ben
Twitter: @xlargeaile
Instagram: @xlargeaile
Pinterest: xlargeaile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder