10.10.2013

"Lego world" olmaya adayız

Cumartesi günü Leon'la öyle bir projeye giriştik ki! İki saatten fazla vaktimizi aldı ama sonuç olarak çok güzel bir hayvanat bahçesi ortaya çıktı.
Leon tıpkı benim gibi ilk başta bir resme bakarak başlıyor. Ondan esinlenerek devam ediyor, ta ki en sonunda özgün bir çalışma ortaya çıkana dek.

Her şey Playmobil'in ağacın parçalarını birleştirmekle başlamıştı. İnternetten 
onun resmini bakarak yapıyorduk ki başka hayvanlarla devam edelim dedik. Lego'dan ne var ne yok evin dört tarafından topladık ve oyun odasının ortasına döktük. Sonuç olarak kocaman bir hayvanat bahçesi çıktı! Bir küçük ve büyük baş hayvan alanımız, vahşi kedi ve köpeklerin yaşadığı bölge, züreyfaların arazisi, kutup ayılar için buz dağı olan bir yer, dükkanı ve gişesi olan giriş, filimiz için bir tepemiz bile oldu. Görevliler de çalışıyor! Biri yemek için çilek götürürken diğeri başka bir alan inşaatı için malzeme götürüyor. Güzel oldu,  değil mi?




Bunları gördün mü?


------------------------------
Bizi burada da varız!
Google+ sayfamız: Xlargeaile
Facebook: Xlargeaile veya ben
Twitter: @xlargeaile
Instagram: @xlargeaile
Pinterest: xlargeaile

Copyright 2013 - Ticari olmadığı ve bizi kaynak olarak gösterdiğin sürece yazılarımızı ilgili resimlerle birlikte paylaşabilir veya bloguna koyabilirsin. Sadece resimlerimizi kullanmak istiyorsan, ticari olmayan kullanımı için de bizden yazılı iznimizi almak zorundasın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder